Co nás čeká, nebo třeba také nečeká v roce 2010
i Zdroj: PCTuning.cz
Zábava Článek Co nás čeká, nebo třeba také nečeká v roce 2010

Co nás čeká, nebo třeba také nečeká v roce 2010 | Kapitola 11

Z. Obermaier

Z. Obermaier

28. 12. 2009 03:00 33

Seznam kapitol

1. Úvod 2. Procesory Intel 3. Procesory AMD 4. Procesory VIA a Tegra 2 5. Grafické karty - ATI Radeony 6. Grafické karty - NVIDIA a Intel
7. Základní desky a čipsety Intel 8. Desky a čipsety pro AMD 9. Herní novinky 10. Herní technologie 11. Závěr

Konec roku se blíží a za pár dní na dveře zaklepe kulatý letopočet 2010. Na konci roku se spíše hodí předešlý rok zpětně hodnotit, sečíst úspěchy a neúspěchy. My si ale bilanci roku 2009 necháme na pozdější, tradiční článek. V tom dnešním se podíváme na budoucnost IT technologií a novinky jež náš příští rok s velkou pravděpodobností čekají.

Reklama
Co nás čeká, nebo třeba také nečeká v roce 2010
i Zdroj: PCTuning.cz

Jsme v závěru a nezbývá než se rozloučit za celý magazín s vámi čtenáři a také samozřejmě s rokem 2009. Zdali vše v tom následujícím roku vyjde tak, jak jsme napsali opravdu nevíme, většina z toho ale snad vyjde. Vše jsem sestavil dle svého nejlepšího vědomí a svědomí (s pomocí mnoha více či méně dobře informovaných zdrojů), pokud se něco nestane bude to způsobeno vyšší mocí nebo jinými nevypočitatelnými faktory.

V tuto chvíli nezbývá než doufat, že se očekávané události vyplní, a my jsme si tímto článkem udělali pomyslný odrazový můstek pro závěr příštího roku. To vám připravíme nachlup stejný článek hodnotící rok 2010 a odhadem událostí 2011. V něm pečlivě zhodnotím, co z našich předpovědí vyšlo a co se nestalo nebo stalo jinak a jindy. To bude hodně zajímavé počtení a už nyní se na něj těším.

Přejeme všem čtenářům šťastné prožití oslav Nového roku 2010 a aby byl ten následující rok pro vás lepší ve všech směrech. Příští rok se sejdeme u další porce zajímavých článků, leden bude nacpán k prasknutí novinkami od AMD, Intelu i NVIDIA.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama