Far Cry 5: zábavnější, uvěřitelnější a děsně návykový
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Far Cry 5: zábavnější, uvěřitelnější a děsně návykový

Far Cry 5: zábavnější, uvěřitelnější a děsně návykový | Kapitola 6

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

3. 4. 2018 03:00 6

Seznam kapitol

1. Tak šel čas s Far Cry 2. Vstup do náboženské sekty 3. Nová motivace 4. Vzpomínka na Assassin´s Creeda 5. Psí pomocník 6. Závěrečné shrnutí, hodnocení hry

Tak jsme se dočkali. Společnost Ubisoft se rozhodla oživit zašlý lesk série akčních her Far Cry a tak Far Cry 5 konečně nelze zaměnit s předchozím dílem. Nabídne vám desítky hodin zábavy jen na hlavních misích v otevřeném světě. Na jaké novinky v pátém díle Far Crye narazíte? A jak tyto novinky vyznívají v kontextu celé série?

Reklama

Tvůrci Far Cry 5, podobně jako tvůrci v sesterském titulu Assassin´s Creed Origins zapracovali na drobných detailech, které se týkají především otevřeného herního světa a fungování jednotlivých postav v jeho rámci. Hra je díky tomu uvěřitelnější a zábavnější – po dlouhé době (naposledy ve třetím díle) se mi díky tomu stalo, že jsem se šla projít krajinou, prostě jen tak, jenom abych našla další zajímavá zákoutí.

Far Cry 5 je návykový podobně, jako droga v ní vyobrazená. Nejprve ani nevíte, zdali vám chutná, nebo nechutná, ale po pár dávkách jeho kouzlu propadáte, až se nakonec přistihnete u toho, že bez něj nemůžete být. Trošku mě mrzí jenom ten praštěný podtón, který v této hře vyniká ještě více, než v předchozích dílech, a který mi trošku zhatil pocit strachu. V zábavě samotné to ovšem nebrání.

Far Cry 5: zábavnější, uvěřitelnější a děsně návykový
i Zdroj: PCTuning.cz

Za poskytnutí Far Cry 5 pro recenzi děkujeme e-shopu Electro World

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama