Microsoft Zune HD - soutěž o exkluzivní přehrávač
i Zdroj: PCTuning.cz
Hardware Článek Microsoft Zune HD - soutěž o exkluzivní přehrávač

Microsoft Zune HD - soutěž o exkluzivní přehrávač | Kapitola 6

Tomáš Šulc

Tomáš Šulc

12. 12. 2009 03:00 13

Seznam kapitol

1. Tegra — ARM procesor od NVIDIE 2. Obsah balení 3. Přehrávač a jeho parametry 4. Chceš 720p přes HDMI? Zaplať!
5. Zune HD — Co a jak umí 6. Libí se nám, ale vyhrajete ho vy! 7. Pravidla soutěže serveru PCTuning

Už jste slyšeli o NVIDIA Tegra? Jde o novou mobilní platformu, která chce nepřímo konkurovat i Atomu od Intelu, hlavním polem působnosti jsou však smartphony, PDA a MID. Nebo právě nadupané přehrávače, jako je Zune HD od Microsoftu. Ten si dneska představíme a jako třešničku na dortu jej můžete díky společnosti Nvidia i vyhrát.

Reklama
Microsoft Zune HD - soutěž o exkluzivní přehrávač
i Zdroj: PCTuning.cz

Zune HD nás v redakci (teď nemluvím jen za sebe) velmi zaujal. Maličké zařízení o hmotnosti necelých 100 gramů a velikosti mobilního telefonu s čipem NVIDIA Tegra v podpalubí toho umí opravdu hodně, a pokud přemýšlíte nad koupí nějakého toho skvěle vybaveného multimediálního přehrávače, máte tu malý tip, co si přát od Ježíška. Jsou tu však dvě nevýhody jinak skvělého produktu. Tou první je cena. Přeci jen 4500 korun za 16GB verzi není zrovna málo a nikde navíc není napsané, že se v Evropě bude 16GB Zune HD prodávat za 219 dolarů plus DPH, nemluvě o 32GB verzi za 289 babek. Navíc si také připočítejte cenu za kit s dokovací stanicí v případě, že budete chtít využít potenciálu akcelerace videa.

Microsoft Zune HD - soutěž o exkluzivní přehrávač
i Zdroj: PCTuning.cz

V předchozím odstavci jsem nakousl také druhý problém, kterým je dostupnost. Sehnat Zune HD v Evropě je obtížné, u nás se zatím zařízení vůbec neprodává. Pokud si jej chcete koupit, je nejjistější cestou eBay, což znamená komplikovanou záruku. Stále je tu však šance, jak si Zune HD pořídit, a to dokonce zadarmo. Stačí se zúčastnit naší soutěže.

Tentokrát ale nebudeme mít tradiční otázky A/B/C, ale nebojte se, nebude to také nic složitého. Určitě víte, že PCTuning má svůj kanál na službě Twitter. Může se k němu připojit každý a pak získáte okamžitě přehled o tom, co se děje. A právě Twitter použijeme jako médium pro naší soutěž.

Od pondělí 14.12.2009 každý den až do neděle (včetně) zveřejníme v náhodnou hodinu jednu otázku a to nezávisle na dvou Twitter kanálech. Na našem a na kanále Igora Staňka z Nvidie:

twitter.com/PCTuningcz


twitter.com/Igor_Stanek

Microsoft Zune HD - soutěž o exkluzivní přehrávač
i Zdroj: PCTuning.cz

Otázka bude začínat textem Soutez ZHD. První uživatel, který správně odpoví na otázku na jendom nebo druhém kanále, bude zařazen do slosování o Zune HD s docking station a balíčkem AV kabelů. Pokud tentýž uživatel odpoví první na obou kanálech, počítá se pouze jedna odpověď a do slosování vybereme dalšího nejrychleji odpovídajícího. Stejně tak pokud někdo už jedno kolo vyhraje, nemusí se dále snažit. Celkem tedy budeme mít  14 soutěžících, ze kterých vylosujeme jednoho šťastného výherce. V pondělí potom vyhlásíme vítěze a pokusíme se dopravit dárek ještě před štědrým dnem, aby si ho mohl pěkně užít.

Nezapomeňte, že pokud chcete na Twitteru odpovídat, musíte se nejdřív zaregistrovat a potom si přihlásit k odběru vybraných kanálů.

Děkujeme společnosti Nvidia za poskytnutí Zune HD s příslušenstvím do soutěže.

Microsoft Zune HD - soutěž o exkluzivní přehrávač
i Zdroj: PCTuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama