Návrat na planetu No Man´s Sky je pořádný úspěch
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Návrat na planetu No Man´s Sky je pořádný úspěch

Návrat na planetu No Man´s Sky je pořádný úspěch | Kapitola 6

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

8. 8. 2018 03:00 9

Seznam kapitol

1. Nešťastný začátek 2. Předchozí updaty 3. Co je nového (1) 4. Co je nového (2)
5. Porovnání grafiky 6. Přijetí No Man 7. Shrnutí, závěrečné hodnocení

No Man's Sky bylo při uvedení velkým zklamáním. Před pár dny se ale dočkalo obrovského updatu s názvem „Next“. Spolu s drobnějšími předchozími updaty udělal z této hry docela jiné dobrodružství a je důvodem, proč se do No Man's Sky znovu ponořit. Přinášíme vám postřehy ohledně hratelnosti a srovnání staré a nové verze. Je to pecka.

Reklama

Tvůrci z Hello Games na začátku vývoje trošku podcenili komunikaci s hráči. I to se podílelo na velkém zklamání při vydání hry, protože hráči kusé informace nafukovali nebo převraceli a pak se vlastně těšili na docela jinou (vysněnou) hru.

Hello Games proto výrazně zapracovali i na komunikaci. Na svém webu fanoušky pečlivě zásobují velmi detailními informacemi o nových updatech. Poslední záznam je z 1. srpna 2018 a mimo jiné informuje o tom, že v rámci patche 1.53 se společnosti podařilo opravit problémy se save games a některé další technické chyby.

Návrat na planetu No Man´s Sky je pořádný úspěch
i Zdroj: PCTuning.cz

Update Next do explorativní akční hry No Man’s Sky byl na zahraničních webech přijatý veskrze pozitivně. Většina zahraničních médií o tomto updatu píše v superlativech. A aby také ne. Když hru porovnáte s tím, co bylo na začátku, s tím co je dnes, dostanete rozdíl, který byste u jiných her našli mezi prvním a třetím dílem.

Ale zpět k hodnocení na zahraničních webech. Vybrala jsem si pro vás tři články, které mě ještě předtím, než jsem se k No Man’s Sky sama vrátila, nejvíce zaujaly. Pokud se o No Man’s Sky Next chcete dozvědět více, doporučuji vám, abyste si je přečetli.

Návrat na planetu No Man´s Sky je pořádný úspěch
i Zdroj: PCTuning.cz

Polygon

Techradar

Arstechnica

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama