Nejlepší hry na téma programování na Steamu
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejlepší hry na téma programování na Steamu

Nejlepší hry na téma programování na Steamu | Kapitola 6

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

11. 7. 2018 03:00 12

Seznam kapitol

1. Silicon Zeroes 2. Else Heart.Break (), While True: Learn () 3. Human Resource Machine, LogicBots 4. Hacknet, SpaceChem 5. Infinifactory, TIS-100
6. SHENZHEN I/O 7. Duskers, Quadrilateral Cowboy 8. Mainlining, MHRD, Screeps 9. Chcete si vzít něco k vodě?

Pokud se naučíte programovat tak, že budete vědět, co děláte, je to zábavné. Jenže dostat se tak daleko může být hodně obtížné. Pomoci mohou různé kurzy, ale vůbec nejoblíbenější pomůckou, která vás naučí základním principům, jsou programovací hry. Budou vás totiž učit formou zábavy. Vrhněte se na sebezdokonalování!

Reklama

SHENZHEN I/O

Nejlepší hry na téma programování na Steamu
i Zdroj: PCTuning.cz

V SHENZHEN I/O stavíte obvody z různých komponent od různých výrobců, jako jsou mikrokontroléry, paměti, logické brány a LCD obrazovky, a k tomu píšete svůj vlastní kód ve vlastním programovacím jazyce hry.

Zní vám to dobře? Tak pozor! SHENZHEN I/O je jedna z nejobtížnějších programátorských her na Steamu. Dokonce i pro aktivní programátory můžou být některé její levely opravdu obtížné. Křivka učení je nemilosrdná a bez pečlivého pročtení třicetistránkového manuálu se prostě neobejdete.

Opus Magnum

Nejlepší hry na téma programování na Steamu
i Zdroj: PCTuning.cz

V Opus Magnum se vžijete do role alchymisty. Vaším úkolem je namíchat požadované substance. K tomuto účelu můžete používat různá rotující a jezdící ramena a vytvářet transmutační přístroje, které pak substance namíchají.

Samotná obtížnost Opus Magnum není zase tak vysoká, jenže i tady bojujete především s efektivitou a rychlostí. A pokud chcete překonat ty nejvynalézavější hráče z celého světa, pravděpodobně se zapotíte mnohem, mnohem víc.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama