Nejlepší tycoony: Zahrajte si na dokonalý podnik
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejlepší tycoony: Zahrajte si na dokonalý podnik

Nejlepší tycoony: Zahrajte si na dokonalý podnik | Kapitola 3

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

19. 4. 2017 03:00 23

Seznam kapitol

1. Co jsou tycoony? 2. Prison Architect, RollerCoaster Tycoon 3. Planet Coaster, Game Dev Tycoon 4. Mad Games Tycoon, Youtubers Life 5. Transport Tycoon, Open TTD
6. Restaurant Empire, Empire TV Tycoon 7. Theme Park 8. Transport Giant, Airline Tycoon 9. Nejlepší tycoony ve zkratce 10. Z trošku jiného soudku

Už vás omrzely střílečky, akční hry, RPG, či závodní hry? Nebo jste dokonce těmto hrám nikdy moc nefandili? Tak to vaše oči zabloudily na ty správné řádky! Nahlédněte s námi na nejlepší tycoony pro stolní počítače a načerpejte inspiraci pro vaše další herní radovánky! Výběr z nejlepších tycoonů následuje!

Reklama

Planet Coaster

Nejlepší tycoony: Zahrajte si na dokonalý podnik
i Zdroj: PCTuning.cz

Zaváhání jménem RollerCoaster Tycoon World vydavatelské společnosti Atari (a vývojářů z Nvizzio Creations) dokázala perfektně využít společně Frontier Developments se svým tycoonem Planet Coaster. Planet Coaster má podobný příběh jako Cities: Skylines. Vyloupnul se v době, kdy zástup herních fanoušků byl zklamaný z pokračování průkopníka žánru a přinesl přesně to, co jsme si od něj přáli. Pochválit musíme rozmanitost jednotlivých atrakcí, široké možnosti a skvělé nástroje, díky nimž i ti nejnáročnější stavitelé dosáhnou požadovaného výsledku snadno a pohodlně. Planet Coaster jsme se blíže věnovali i v naší recenzi, kde dostala 10 bodů z 10. To už o něčem svědčí, no ne?

Game Dev Tycoon

Nejlepší tycoony: Zahrajte si na dokonalý podnik
i Zdroj: PCTuning.cz

V Game Dev Tycoon se ujmete maličkého garážového studia sestávajícího pouze z jedné osoby, tedy vás. Chytrými rozhodnutími pak toto garážové studio musíte vynést až k nebesům. Začíná to malými krůčky, naučíte se vyvíjet nový herní žánr, nebo se seznámíte se zajímavým herním tématem či technologií. Tyto maličkosti pak skládáte k sobě, dokud nemáte perfektní hry, které lidi kupují. Za tyto hry získáváte peníze. A ty pak znovu lijete do vývoje – najmete nové programátory, grafiky a scénáristy, posadíte je do větších a pohodlnějších kanceláří a koupíte jim dražší nástroje a licence, které jim dávají nové a nové možnosti. Perfektní odreagovačka spíše nenáročného typu.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama