Největší herní překvapení zimy 2017/18
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Největší herní překvapení zimy 2017/18

Největší herní překvapení zimy 2017/18 | Kapitola 9

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

13. 3. 2018 03:00 8

Seznam kapitol

1. Railway Empire 2. Playerunknown’s Battlegrounds 3. FE 4. Subnautica 5. Bridge Constructor Portal
6. Into the Breach 7. Chuchel 8. Legendary Gary, Iconoclasts, Celeste 9. Gorogoa, Dragon Ball FighterZ

Vedle nákladných AAA titulů, které herní vydavatelé propagují dlouho před vydáním, se na herní scéně pravidelně objevují zajímavé nové hry, které nebyly předem příliš známé, ale s nimiž jsme se dokázali skvěle bavit. V našem dnešním článku proto najdete 12 největších herních překvapení vydaných v zimních měsících (na přelomu 2017/18).

Reklama

Gorogoa

  • Žánr: logická
  • Datum vydání: 14. prosince
  • Oficiální stránka: http://gorogoa.com
  • Hodnocení na Metacritics: 84 % / 8,3 b

Největší herní překvapení zimy 2017/18
i Zdroj: PCTuning.cz

Gorogoa je netradiční logická hra tvořená okny, v nichž v podstatě sestavujete akce podle předem dané posloupnosti. Okna, respektive věci v nich obsažené přitom musíte přibližovat či oddalovat, aby k sobě pasovala. Následně vznikají důmyslné mechanismy, které příběh rozpohybují a posunou o něco dále. Na začátku hraní mi Gorogoa hodně připomínala hru Framed, pak jsem ale pochopila, že Gorogoa je mnohem důmyslnější a zábavnější. Rozhodně doporučuji vyzkoušet.

Dragon Ball FighterZ

Největší herní překvapení zimy 2017/18
i Zdroj: PCTuning.cz

Skvělá akční hra s anime stylizovanou grafikou, která vás upoutá nejen dynamickým soubojovým systémem, ale i různými dalšími věcmi. Dragon Ball FighterZ budete milovat i kvůli jednoduchému, avšak dostatečně napínavému příběhu, či kvůli možnostem jako je otevírání nových postav. Hru si díky přístupnosti, ale zároveň i postupně se odkrývající důmyslnosti užijí jak začínající, tak i pokročilí hráči.

Na předcházejících stránkách jsem vám představila celkem dvanáct zajímavých nových her. Všechny tyto hry vyšly v předcházejících měsících a všechny mě příjemně překvapily. A co jste v zimě hráli vy? A jaké hry vás nejvíce překvapily? Podělte se s námi v diskuzi, ať máme námět na další hraní.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama