To nejlepší z E3: na jaké hry se můžeme těšit?
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek To nejlepší z E3: na jaké hry se můžeme těšit?

To nejlepší z E3: na jaké hry se můžeme těšit? | Kapitola 4

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

17. 6. 2015 14:00 10

Seznam kapitol

1. Electronic Entertainment Expo 2. Bethesda: Doom 4, Dishonored 2 3. Bethesda: Fallout 4, Fallout Shelter + konference 4. Microsoft - zpětná kompatibilita her, nový ovladač atd. 5. EA: NFS, Star Wars: Battlefront a Mirror's Edge
6. Ubisoft: South Park, AC: Syndicate, Ghost Recon Wildlands 7. Ubisoft: The Division 8. Sony: Hitman, Firewatch, Projekt Morfeus 9. Nintendo, Square Enix

Tak jako každý rok se i letos všichni významní vývojáři, herní redaktoři, ale i řadoví herní fanoušci sjeli do Los Angeles. Probíhá tam totiž nejvýznamnější videoherní výstava na světě, na které nesmíte chybět – alespoň virtuálně. Připravili jsme pro vás souhrn toho nejzajímavějšího, co dosud přinesly všechny významné tiskové konference. Nahlédněte!

Reklama

V těsném závěsu za Bethesdou odstartovala svoji konferenci společnost Microsoft. Americký softwarový gigant vedle bližšího představení čtyř nesmírně zajímavých Xboxových exkluzivit – HALO 5: Guardians, Forza Motorsport 6, Rise of the Tomb Raider a Gears 4 (plus Gears of War: Ultimate Edition) – vytáhl z rukávu hned dvě překvapení.

První překvapením bylo oznámení zpětné kompatibility na Xbox One. V nadcházejících měsících hráči budou moci hrát své staré hry z Xbox 360 právě na Xbox One a zároveň přitom využívat nových funkcí konzole jako je možnost pořizování screenshotů a nahrávání videí. Za službu zpětné kompatibility nebudeme platit.

Druhým překvapením bylo oznámení nové verze ovladače. Elite bude mimo jiné osazený rozšířenými směrovými šipkami a několika přídavnými tlačítky na zadní straně ovladače.

To nejlepší z E3: na jaké hry se můžeme těšit?
i Zdroj: PCTuning.cz

Na přetřes přišla i konzole Xbox One ve verzi s 1TB uložištěm a nakonec i spolupráce se společností Oculus Rift, pro niž Microsoft bude dodávat ovladače (v základním balení Oculus Rift VR bude nejnovější Microsoftí gamepad).

Záznam konference Microsoftu:

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama