To nejlepší z E3: na jaké hry se můžeme těšit?
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek To nejlepší z E3: na jaké hry se můžeme těšit?

To nejlepší z E3: na jaké hry se můžeme těšit? | Kapitola 5

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

17. 6. 2015 14:00 10

Seznam kapitol

1. Electronic Entertainment Expo 2. Bethesda: Doom 4, Dishonored 2 3. Bethesda: Fallout 4, Fallout Shelter + konference 4. Microsoft - zpětná kompatibilita her, nový ovladač atd. 5. EA: NFS, Star Wars: Battlefront a Mirror's Edge
6. Ubisoft: South Park, AC: Syndicate, Ghost Recon Wildlands 7. Ubisoft: The Division 8. Sony: Hitman, Firewatch, Projekt Morfeus 9. Nintendo, Square Enix

Tak jako každý rok se i letos všichni významní vývojáři, herní redaktoři, ale i řadoví herní fanoušci sjeli do Los Angeles. Probíhá tam totiž nejvýznamnější videoherní výstava na světě, na které nesmíte chybět – alespoň virtuálně. Připravili jsme pro vás souhrn toho nejzajímavějšího, co dosud přinesly všechny významné tiskové konference. Nahlédněte!

Reklama

S třetí konferencí na pořadí letošního E3 přišla společnost Electronic Arts. Ta vedle obvyklého představení nového ročníku sportovních her NHL 16 a FIFA 16 a několika drobnějších, či ještě velmi vzdálených titulů (např. nový Mass Effect, který vyjde před svátky příštího roku), představila trio ostře sledovaných her – Need for Speed, Star Wars: Battlefront a Mirror’s Edge.

V Need for Speed se vrátí možnost vylepšovat auta po vzoru Undergroundů a přibýt by měla i možnost vytvářet si hráčské skupiny a s nimi potom brázdit herní lány a bok po boku například utíkat před policajty. Need for Speed vyjdou už 3. listopadu pro PC a konzole nové generace, takže o nich v následujících dnech určitě hodně uslyšíme.

Další slibnou peckou ze stáje Electronic Arts je bezesporu multiplayerová akční řež Star Wars: Battlefront. Hratelné demo ukázalo průběh epické bitvy,  ve které vývojáři z DICE nešetřili kulkami (tedy pardon – lasery). Hra bude podle dostupných informací orientovaná čistě na multiplayer a vyjde už 17. 11. tohoto roku (PC, PS4 a Xbox One).

Poslední opravdovou peckou konference Electronic Arts je potom představení nového Mirror’s Edge s podtitulem Catalyst. Vývojáři se rozhodli nenásledovat předchozí díl, ale sérii od podlahy zrestartovat. Doufejme, že se to povede. Co se týče příběhu, ten se opět bude točit kolem hrdinky Faith, která bude unikat korporacím ovládajícím město. Vydání hry je ohlášeno na 23. 2. 2016 a to pro konzole nové generace a samozřejmě i pro naše milá PCčka.

Záznam konference Electronic Arts:

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama