To nejlepší z E3: na jaké hry se můžeme těšit?
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek To nejlepší z E3: na jaké hry se můžeme těšit?

To nejlepší z E3: na jaké hry se můžeme těšit? | Kapitola 6

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

17. 6. 2015 14:00 10

Seznam kapitol

1. Electronic Entertainment Expo 2. Bethesda: Doom 4, Dishonored 2 3. Bethesda: Fallout 4, Fallout Shelter + konference 4. Microsoft - zpětná kompatibilita her, nový ovladač atd. 5. EA: NFS, Star Wars: Battlefront a Mirror's Edge
6. Ubisoft: South Park, AC: Syndicate, Ghost Recon Wildlands 7. Ubisoft: The Division 8. Sony: Hitman, Firewatch, Projekt Morfeus 9. Nintendo, Square Enix

Tak jako každý rok se i letos všichni významní vývojáři, herní redaktoři, ale i řadoví herní fanoušci sjeli do Los Angeles. Probíhá tam totiž nejvýznamnější videoherní výstava na světě, na které nesmíte chybět – alespoň virtuálně. Připravili jsme pro vás souhrn toho nejzajímavějšího, co dosud přinesly všechny významné tiskové konference. Nahlédněte!

Reklama

V těsném závěsu za Electronic Arts přišla se svou troškou do mlýna společnost Ubisoft. A připravila si také několik překvapení, z nichž nejvýraznější bylo ohlášení pokračování potrhlého RPG South Park: The Stick of Truth a představení nového Ghost Reconu. Vedle toho pak zaznělo také datum vydání The Division a nakonec i pár informací o Assassins Creed: Syndicate.

Assassin’s Creed: Syndicate se v herních kuloárech už nějaký ten pátek propírá, takže jenom shrnu, že toto akční RPG nás vezme na výlet do Londýna 19. století a představí nám dvojici hratelných postav – Jacoba Frye a jeho sestru Evie Fry. Mezi těmito postavami samozřejmě nebude rozdíl pouze ve vzhledu, ale také v samotné hratelnosti. Ukázka ze hry během konference naznačila, že zatímco Jacob je spíše impulzivní a vyhledává přímé souboje, Evie se ukrývá ve stínech a kosí nepřátele ještě předtím, než si vůbec stačí uvědomit, co se tu děje.

Assassin’s Creed: Syndicate se vyznačuje i velkou mobilitou hlavních postav, které budou moci Londýn v největším rozpuku průmyslové revoluce překonávat nejen po svých, ale například i za pomoci vlaků, lodí, drožek, či závěsných lan. Společně s rozdílem v chování policie v jednotlivých čtvrtích tím hra získává na dynamice a vůbec na atraktivnosti prostředí, které se teď více než kdy dříve blíží skutečnému dění ve městech.

O tom, že South Park: The Stick of Truth se opravdu povedla, jsme vás informovali v recenzi, takže asi nikoho z vás nepřekvapí, že Ubisoft nyní peče pokračování. Toto pokračování nese podtitul The Fractured But Whole a namísto fantasy příběhu nás tentokrát vezme do smyšleného světa super hrdinů, samozřejmě v podání postaviček South Parku, takže opět čekejte pěkné nechutnosti a obligátní varování „od 18 let“.

Pravděpodobně největším překvapením celé Ubisoftí konference bylo představení hratelné demoverze hry Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands. V této hře se společně s ostatními hráči budeme účastnit bojových misí, na jejichž konci by mělo být vyhlazení drogových kartelů a vůbec všech šmejdů z podsvětí. Přislíben je i obrovský otevřený herní svět se skutečně živoucím prostředím, který bude reagovat na naše činy. Což je, jak dobře víme, docela široký pojem, takže doufejme v to nejlepší, tedy v opravdu dynamicky se měnící svět, kde i mávnutí pomyslných motýlích křídel může v budoucnosti zapříčinit změnu chodu událostí.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama