Battlefield Hardline: z bitevní vřavy do drsných velkoměst
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Battlefield Hardline: z bitevní vřavy do drsných velkoměst

Battlefield Hardline: z bitevní vřavy do drsných velkoměst | Kapitola 6

Sam Sadovski

Sam Sadovski

23. 3. 2015 03:00 25

Seznam kapitol

1. Opravdu „Battlefield“? 2. Singleplayer, aneb na jeden den policistou 3. Zábavný, místy frustrujicí multiplayer – výzbroj 4. Multiplayer – mechanika, netcode, komunita 5. Multiplayer – mapy
6. Multiplayer – battle pickupy, herní režimy 7. Nejen na čtyřech kolech to jde líp 8. Kvalita grafiky 9. Galerie snímků ze hry 10. Závěrečné shrnutí

Další rok, další Battlefield – tentokrát s policejním tématikou. Radikální změna, při níž hra úplně opouští válečné prostředí a přesouvá se do ulic velkoměst, kde proti sobě stojí armáda policistů a zločinců. Některé nové prvky překvapí příjemně, jiné už méně. Pojďme tedy nahlédnout do světa policejních zásahů a nejen bankovních loupeží.

Reklama

Multiplayer – bonusy, herní režimy

Battle pickupy

Když už proti vám letí helikoptéra, či jede obrněné vozidlo, je třeba nějak zakročit. Pro tento účel jsou po mapách rozesety různé zbraně, které vám pomohou k obraně i útoku.

M240B

Těžký kulomet, dobře použitelný zejména proti pěchotě

FIM-92A Stinger

Protiletadlový raketomet – první věc, po které byste měli sáhnout, pokud se chcete zbavit nepřátelské helikoptéry.

Mk 153 Mod 0 SMAW

Klasický raketomet – americké zastoupení.

RPG-7V2

Klasický raketomet – ruské zastoupení

Herní režimy

Loupež (Heist)

Vpodstatě režim „Rush“ z Battlefield 4. Za kriminálníky máte za úkol ukrást cenný materiál (peníze, šperky, atd.) a dovézt je na bezpečné místo – policisté se vám v tom snaží zabránit.

Záchrana (Rescue)

Pro začátek tohoto modu musí být na malé mapě přítomni aspoň čtyři hráči. Hraje se v poměru 2 versus 2, kdy policisté mají za úkol zachránit rukojmí, které drží kriminálnící. Nutno podotknout, že policista je i s rukojmím na zádech stejně rychlý jako bez něj. U tohoto režimu bych viděl potenciál i v progamingu – je malý, rychlý, hraje se na kole a je ideální pro hru pět na pět. Někomu z vás jistě připomene mapy z Counter Strike s označením „cs_“.

Krvavé peníze (Blood money)

Uprostřed mapy se nachází zdroj peněz a oba týmy ho vykrádají, navíc si peníze mohou krást navzájem. Vyhrává ten, kdo nakrade víc peněz.

Žhavý cíl (Hotwire)

Na mapě se nachází různá vozidla a čas od času jsou některá označena. Ta označená ukradnete tím, že v ních začnete rychle jezdit (postupně se při jízdě vašemu týmu načítají body.) Kdo má více bodů, vyhrál.

Obsazení (Conquest)

Klasický režim, jak ho známe již od pradávna. Několik stanovišť, které je nutno udržet. Čím více stanovišť má váš tým ve svém vlastnictví, tím lépe.

Týmový deathmatch (Team Deathmatch)

Čistý souboj dvou týmu proti sobě za použití střelných zbraní.

Crosshair

Formátem podobný režimu Rescue. Hraje se v deseti hráčích (5 versus 5) + 1. Poslední hráč je VIP – policisté ho musí bránit, kriminálníci zneškodnit.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama