HTC Vive Cosmos Elite: Návrat ke kořenům VR
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek HTC Vive Cosmos Elite: Návrat ke kořenům VR

HTC Vive Cosmos Elite: Návrat ke kořenům VR | Kapitola 6

Z. Obermaier

Z. Obermaier

6. 10. 2020 03:00 28

Seznam kapitol

1. HTC Vive Cosmos Elite 2. HTC Vive Cosmos Elite - Představení 3. Srovnání s Vive, Vive Pro, Cosmos a Index 4. Instalace HTC Vive Cosmos Elite
5. Kvalita obrazu a dojmy z hraní 6. Co si zahrát v roce 2020 7. Závěr

Původní verze HTC Vive Cosmos se moc nepovedla, velkou nevýhodou je horší tracking. Tento problém řeší vylepšená verze Elite, která je takovým mixem původního Vive a Cosmos. Kombinace starých a nových prvků sice řeší staré potíže, ale jiné přidělává. Jde celkově o posun k lepšímu a je vůbec co hrát?

Reklama

Co si zahrát v roce 2020

HTC Vive Cosmos Elite: Návrat ke kořenům VR
i Zdroj: PCTuning.cz

Jak už jsem předeslal v úvodu, her vychází dost, ale většina nestojí ani za vyzkoušení. O krizi her pro VR hovoří i fakt, že pro letošní rok jsou jako největší pecky některé už dva roky staré hry. Konkrétně DOOM VFR už je dnes postarší titul, ale pořád jde o neskutečnou bombu. To nejlepší na VR je samozřejmě Half Life: Alyx, to musí vyzkoušet každý hráč. Přelomovou zombie akcí je také atmosférická The Walking Dead: Saints and Sinners. HTC také nabízí program Viveport Infinity. Za 400 Kč měsíčně můžete hrát stovky her zdarma. To není špatná nabídka. Celkově je to ale s AAA hrami hodně slabé. Koho by bavilo stále hrát Beat Saber.

DOOM: VFR

Half Life: Alyx

The Walking Dead: Saints & Sinners

LA Noire: The VR Case Files

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama