Kanály na Youtube, které se (ne)vyplatí sledovat
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Kanály na Youtube, které se (ne)vyplatí sledovat

Kanály na Youtube, které se (ne)vyplatí sledovat | Kapitola 3

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

13. 5. 2021 03:00 18

Seznam kapitol

1. Ať to sviští 2. Hardware 3. Hry 4. Zbraně 5. Pel mel

Inu, jak pro koho. Každý má jiné preference a zájmy a nepochybně budu v komentářích proklet, počastován nevhodnými přívlastky a exkomunikován. Doporučení, co sledovat, je tak trochu nesmyslné, každý sleduje to, co chce. Ale třeba se trefím do zájmů několika čtenářů a najdou zde něco zajímavého.

Reklama

Hry

Od HW ke hrám. Zde to bude hlavně o 3D akcích a nikoli jen o nuzných a nudných průchodech té či oné ptákoviny.

Zero Master

Legenda, která drží hromadu rekordů v sérii Doom. Občas jen žasnu, jak se mu povedlo dohrát nějakou úroveň za pár sekund, nebo jaký brutální balet předvádí v Doom Eternal. Troufám si tvrdit, že na Zemi není nikdo, kdo by se jeho komplexnímu doomovskému umění přiblížil. Borec.

Decino

Také se věnuje Doomu, ale primárně jen naprosté klasice, zaměřuje se na velké a těžké kompilace, jako Eviternity nebo Sunder, s tisíci monster. Vyniká neuvěřitelnou trpělivostí, když se pokouší nějakou šílenou úroveň pokořit znovu a znovu a veškeré dění klidně komentuje. Občas pořádá i živé přenosy (8-10 hodin Doomu v kuse, cvok). A navrch do detailů pitvá doomovské mechaniky. Odborník žasne a laik se diví.

StealthGamerBR

Z mého pohledu absolutní mistr ve vymýšlení originálních likvidací v sérii Far Cry, Hitman a dalších známých akcích. Jeho styl je elegantní, plynulý a zábavný. Rozhodně doporučuji, zjistíte, že vraždění je úžasně kreativní činnost.

Clockner

Může se zdát jako kopie StealthGameraBR, ale jeho umění je možná dokonce o kousek výš. Ještě jsem neviděl nikoho, jehož způsob hraní je tak „smooth“. Jedinou jeho vadou je, že není nijak zvlášť aktivní, poslední video je tři měsíce staré. Každopádně třeba jeho turistický průvodce po světě Dishonored stojí za to.

I am Crusty

V podstatě klinicky čistý psychopat ve virtuální realitě. Trpí samomluvou, vraždí kudy chodí a má zahrádku z „lidských hlav“. Ale hlavně je to magor, jehož cirkusácké blbosti, které je schopen vymyslet, pobaví.

Nelze nezmínit ani český kanál Jakuba „Červa“ Červinky Nekonečný Labůžo. Klidný pokec o herním světě a to i s legendami jako Andrej Anastasov, Rybka nebo Tukan (hle, jaká to zvířena). Bohužel aktivita je také prachbídná. Ale Červ je asi patrně vytížen jinak.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama