Kanály na Youtube, které se (ne)vyplatí sledovat
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Kanály na Youtube, které se (ne)vyplatí sledovat

Kanály na Youtube, které se (ne)vyplatí sledovat | Kapitola 4

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

13. 5. 2021 03:00 18

Seznam kapitol

1. Ať to sviští 2. Hardware 3. Hry 4. Zbraně 5. Pel mel

Inu, jak pro koho. Každý má jiné preference a zájmy a nepochybně budu v komentářích proklet, počastován nevhodnými přívlastky a exkomunikován. Doporučení, co sledovat, je tak trochu nesmyslné, každý sleduje to, co chce. Ale třeba se trefím do zájmů několika čtenářů a najdou zde něco zajímavého.

Reklama

Zbraně

Demolition Ranch

Kdo jiný by mohl být na prvním místě, než neúnavný veterinář Matt Carriker? Provozuje Demolition Ranch (mimo jiné), kde vymýšlí a testuje naprosto kruciální a zásadní životní otázky. Třeba jak moc ohnutá hlaveň je ještě průchozí? Nebo, zastaví střelu hromada sýra? Uznejte, že bez takových vědomostí nemá smysl ráno ani vstávat z postele. Ale nejen zbraně, Matt si často zve různé podivíny, jako Robert Oberst (účastník World Strongest Man) a s ním se třeba pokoušel zdemolovat auto obřím „mečem“. Inu, jsou to veselí chlapíci.

hickok45

O něco serióznější je vysloužilý učitel, jenž testuje všemožné palné haraburdí. Poněvadž má vlastní střelnici (to má v USA snad každý druhý, jak to tak vypadá, nebo si ji udělá, například ze školy), povětšinou ho najdeme, kterak míří na nějaké kovové prase. K tomu dodává hromadu informací o samotné zbrani, nějaké tipy (třeba jak u M1 Garand nepřijít o palec) a sem tam to proloží dlouhým povídáním a různými historkami. Takového souseda by chtěl mít každý.

Kentucky Ballistics

V Kentucky žije jeden Scott a tak trochu (trochu víc) obšlehnul schéma Demolition Ranch, například včetně úvodních komických scének, ale chytlo se to a Scott může vesele dál střílet do stolů, melounů, barvy, gelu, aut a kdo ví čeho příště. V posledním videu ovšem ukázal, kterak mu vybouchl .50 SLAP (lepší verze armor piercing) do ksichtu. Díky štěstí, výcviku a přítomnosti otce to přežil.

Polenar Tactical

Skupina ze Slovinska, jež se věnuje výcviku se zbraněmi, technikám použití, osvětě veřejnosti, převádí staré nemohoucí občany přes přechod a podobně. Kromě toho i oplývají nekonečnou zásobou střeliva a humorem a kupříkladu video, co všechno za havěť můžete potkat na střelnici, je jedno z nejlepších.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama