Kanály na Youtube, které se (ne)vyplatí sledovat
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Kanály na Youtube, které se (ne)vyplatí sledovat

Kanály na Youtube, které se (ne)vyplatí sledovat | Kapitola 5

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

13. 5. 2021 03:00 18

Seznam kapitol

1. Ať to sviští 2. Hardware 3. Hry 4. Zbraně 5. Pel mel

Inu, jak pro koho. Každý má jiné preference a zájmy a nepochybně budu v komentářích proklet, počastován nevhodnými přívlastky a exkomunikován. Doporučení, co sledovat, je tak trochu nesmyslné, každý sleduje to, co chce. Ale třeba se trefím do zájmů několika čtenářů a najdou zde něco zajímavého.

Reklama

Pel mel

Pár kanálů různých témat, které by mohly zaujmout.

Justin Johnson

Neobyčejně nadaný kytarista z Nashvillu se proslavil, když si udělal parádní nástroj z obyčejného zahradního rýče. Ale nejen to, kytara z bedny od whisky taky zvučí bravurně.

Nomadic Ambience

Nádherně kvalitní ASMR, u kterého se dá vypnout hlava a jen se kochat.

What If

Co kdyby existovali obrovští píseční červi? Nebo co kdyby Země byla opravdu placatá? Spousta otázek, spousta odpovědí. Alespoň hypotetických.

Chase the Heat

Jmenuje se Johnny Scoville a má problémy. Aspoň to říká v každém videu, jinak je to žrout chilli, který má práh bolesti úplně někde jinde, než 99% smrtelníků.

ChrisFix

Máte vůz a chcete nějakou radu? Jak vyčistit motor, vyměnit tohle, opravit támhleto? Chris a jeho gumové rukavice pomohou.

EvilBender47

Inu, i nějakou tu českou tvorbu bychom mohli zmínit. Petr Brunner, alias Bendr, sem zapadne. Obvykle vtipné scénky, série Levné vaření (brutus), nebo kolaborace s dalšími českými kanály jako Anabolic horse.

The Prime Thanatos

Osmdesátky a retro synthwave hudba. Na párty ideální. Ale do desíti lidí, nebo jak to vlastně dnes platí. Jinak půjdete do krimu!

A tím končím. Jelikož na Youtube existuje prakticky vše, na co si vzpomenete, je tento výběr jen něco jako plivnutí do bazénu, který je postaven na dně oceánu. Případné dotazy nebo reklamace bude řešit Vašek Vlček, vždy v sudé dny přestupného roku, za úplňku a otvíračku má od 02:00 do 02:10. Bude to chtít trpělivost.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama