Nejlepší nové hry na prázdniny
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejlepší nové hry na prázdniny

Nejlepší nové hry na prázdniny

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

18. 7. 2016 03:00 20

Seznam kapitol

1. Průběh roku 2016 2. Salt and Sanctuary, Trackmania Turbo, Samorost 3 3. Dark Souls III, Battlefleet Gothic: Armada, DOOM 4. Overwatch, Total War, Dead Island: Definitive Coll.
5. Zaklínač 3: O víně a krvi, Hearts of Iron IV, Mirror´s Edge: Catalyst 6. Sherlock Holmes, Deadlight, Inside 7. Song of Deep, No Man´s Sky, Deus Ex: Mankind Divided 8. Grow Up, The Turing Test, Space Merchants: Days of Glory

Letní prázdniny i dovolené jsou v plném proudu a tak má spousta hráčů na hraní více času. A to je ideální příležitost dohonit to, na co během roku čas nezbýval. Připravili jsme pro vás seznam úspěšných a populárních herních novinek, které v poslední době vyšly i těch, které ještě mají vyjít v průběhu prázdnin a stojí za zahrání. Čím si můžete udělat radost?

Reklama

První polovina roku 2016 se nesla v duchu neustálé gradace informací ohledně nových her a příslušenství. Společnost Sony oznámila, že pracuje na nové herní konzoli. Společnost Microsoft vrátila úder tím, že oznámila práci hned na dvou nových konzolích. A do toho se porůznu zaplétaly brýle pro virtuální realitu a posouvání data vydání očekávaných herních projektů včetně českého Kingdom Come: Deliverance a původně české Mafie.

Události a informace ohledně nového herního příslušenství a her vygradovaly na výstavě E3 v Los Angeles. Následně se účastníci výstavy rozjeli do svých domovů a společně s tím na herní scéně zavládl klid. Prázdniny zkrátka potřebuje každý, nejenom děti a studující dospělí.

Okurková sezóna po delší době skutečně ctí svůj význam. Tento rok byla (respektive budou) pokořena všechna dlouholetá maxima, protože nevychází skoro nic – alespoň v porovnání s předchozími roky, kdy jsme se alespoň jednou za čtrnáct dní nějakého toho významnějšího titulu dočkali.

Nejlepší nové hry na prázdniny
i Zdroj: PCTuning.cz

O prázdninách roku 2016 se začne něco dít až v polovině srpna, kdy naplněné hráze s herními vydáními protrhne první vlaštovka v podobě dlouho očekávaného titulu No Man´s Sky. Pak se pochopitelně začnou dít věci – vydání bude střídat vydání a kupříkladu už v říjnu se dočkáme takového potěšení, jakým je Mafia 3.

Do té doby ovšem budeme muset vystačit s tím, co na nás herní vývojáři upekli za posledního půl roku a samozřejmě i těmi několika málo hrami, jejichž vydání bylo naplánováno na prázdniny. Tipy na nejlepší hry z obou těchto kategorií najdete v následujícím článku.

Do výběru nejlepších her na prázdniny jsem zařadila hry, které nejsou starší jak čtyři měsíce. Předpokládám, že starší hry už vášniví hráči dávno odehráli.

Do výběru jsem dále zahrnula všechny zajímavé hry, jejichž datum vydání je naplánováno na prázdniny a to až do poloviny září (vysokoškoláci mají prázdniny přece jen o něco delší). Těchto her sice není moc, ale do výběru rozhodně patří.

Ke každému titulu přidávám žánrové zařazení, popis, o co ve hře běží a také průměrné hodnocení hry na serveru Metacritic (hodnocení hráčů/herních vývojářů). Pro větší přehlednost jsem potom zahrnula také údaje o datu vydání a o vývojáři a vydavateli hry.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama