Nejlepší nové hry na prázdniny
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejlepší nové hry na prázdniny

Nejlepší nové hry na prázdniny | Kapitola 4

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

18. 7. 2016 03:00 20

Seznam kapitol

1. Průběh roku 2016 2. Salt and Sanctuary, Trackmania Turbo, Samorost 3 3. Dark Souls III, Battlefleet Gothic: Armada, DOOM 4. Overwatch, Total War, Dead Island: Definitive Coll.
5. Zaklínač 3: O víně a krvi, Hearts of Iron IV, Mirror´s Edge: Catalyst 6. Sherlock Holmes, Deadlight, Inside 7. Song of Deep, No Man´s Sky, Deus Ex: Mankind Divided 8. Grow Up, The Turing Test, Space Merchants: Days of Glory

Letní prázdniny i dovolené jsou v plném proudu a tak má spousta hráčů na hraní více času. A to je ideální příležitost dohonit to, na co během roku čas nezbýval. Připravili jsme pro vás seznam úspěšných a populárních herních novinek, které v poslední době vyšly i těch, které ještě mají vyjít v průběhu prázdnin a stojí za zahrání. Čím si můžete udělat radost?

Reklama

Overwatch

Žánr: akční MMO

Týmová střílečka pro šest hráčů na každé straně konfliktu, za níž stojí oblíbení vývojáři z Blizzardu. Ačkoliv nabízí barevnou, takřka dětskou grafiku, buďte připraveni na propracovanou hratelnost, která plyne především z velkého výběru hrdinů s rozdílnými vlastnostmi a potažmo i z široké nabídky strategií.

Nejlepší nové hry na prázdniny
i Zdroj: PCTuning.cz

  • Hodnocení: 91% / 7,0 b
  • Datum vydání: 23. května 2016
  • Vývojář/vydavatel: Blizzard Entertainment/Activision Blizzard

Total War: Warhammer

Žánr: tahová/real-time strategie

Komplexní tahová strategie s real-time souboji z prostředí Warhammeru. Spousta lidí tuto hru označuje za nejlepší počin od Creative Assembly od dob druhého Shoguna. Hra nabízí takřka kouzelnou atmosféru, několik rozdílných herních tříd a tudíž i stovky hodin hratelnosti jenom v singleplayeru. Když přijde na řadu multiplayer, prosezené hodiny u hry nejspíš už nespočítáte.

Nejlepší nové hry na prázdniny
i Zdroj: PCTuning.cz

  • Hodnocení: 86% / 7,5 b
  • Datum vydání: 24. května 2016
  • Vývojář/vydavatel: Creative Assembly/Sega

Dead Island: Definitive Collection

Žánr: akční RPG

Kolekce postapokalyptických RPG Dead Island a Dead Island: Riptide, která přináší vylepšenou grafiku a všechna DLC. Pokud tyto hry neznáte, dovolte malý popisek. Dead Island hry jsou zasazené na tropické ostrovy zaplavené zombie. Vaším úkolem je, dostat se z ostrovů pryč, což obnáší především souboje se zombie a vyrábění hodně zajímavých zbraní (jako například srp s elektrickými výboji, nebo baseballovou pálku pobitou čouhajícími hřebíky atd.).

Nejlepší nové hry na prázdniny
i Zdroj: PCTuning.cz

  • Hodnocení: 71% / 6,0 b
  • Datum vydání: 31. května 2016
  • Vývojář/vydavatel: Techland/Deep Silver
Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama