Nejlepší nové hry na prázdniny
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejlepší nové hry na prázdniny

Nejlepší nové hry na prázdniny | Kapitola 6

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

18. 7. 2016 03:00 20

Seznam kapitol

1. Průběh roku 2016 2. Salt and Sanctuary, Trackmania Turbo, Samorost 3 3. Dark Souls III, Battlefleet Gothic: Armada, DOOM 4. Overwatch, Total War, Dead Island: Definitive Coll.
5. Zaklínač 3: O víně a krvi, Hearts of Iron IV, Mirror´s Edge: Catalyst 6. Sherlock Holmes, Deadlight, Inside 7. Song of Deep, No Man´s Sky, Deus Ex: Mankind Divided 8. Grow Up, The Turing Test, Space Merchants: Days of Glory

Letní prázdniny i dovolené jsou v plném proudu a tak má spousta hráčů na hraní více času. A to je ideální příležitost dohonit to, na co během roku čas nezbýval. Připravili jsme pro vás seznam úspěšných a populárních herních novinek, které v poslední době vyšly i těch, které ještě mají vyjít v průběhu prázdnin a stojí za zahrání. Čím si můžete udělat radost?

Reklama

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter

Žánr: akční adventura

V předešlém díle adventurní série Sherlock Holmes od Frogwares došlo k podstatnému zmodernizování hry, odrážející se v dynamičtější hratelnosti a přitažlivější grafice. Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter přitom tuto snahu dovedl ještě o krok dále, a to především co se týče akčních pasáží. Ve hře dostaly větší prostor quick-time eventy, ale také akčněji laděné puzzly. Podstatné části fanouškovské základny se tyto změny asi nebudou líbit, nicméně Sherlock si teď určitě najde cestu mezi akčněji založené hráče.

Nejlepší nové hry na prázdniny
i Zdroj: PCTuning.cz

  • Hodnocení: 64% / 7,3 b
  • Datum vydání: 10. června 2016
  • Vývojář/vydavatel: Frogwares/Bigben Interactive

Deadlight: The Directors Cut

Žánr: postapokalyptická plošinovka

Jak napovídá samotný název hry, Deadlight: Director’s Cut je vylepšená verze několik let staré akční, pohledem z boku viděné hry Deadlight. V této hře budete putovat s hlavním hrdinou Randalem nemocí poničeným světem, bojovat se zombie i s dalšími nepřáteli a to nově v několika dalších prostředích, která v původní hře nenajdete. Hra vás i díky kontrastnímu barevnému grafickému zpracování chytne za srdce.

Nejlepší nové hry na prázdniny
i Zdroj: PCTuning.cz

  • Hodnocení: 71% / 7,2 b
  • Datum vydání: 21. června 2016
  • Vývojář/vydavatel: Tequila Works/Deep Silver

Inside

Žánr: puzzle plošinovka

Pamatujete si na Limbo? Tak teď se podržte. Tento logický skvost dostal nevlastního bratříčka v podobě Inside. Inside je opět velmi temná plošinovka se spoustou zajímavých logických hádanek, která do vínku dostala kontrastní černo-bílou grafiku a velmi ponurou atmosféru. Aby taky ne, ačkoliv se nevydáme do limba, budeme putovat totalitním státem. A to taky není žádný med.

Nejlepší nové hry na prázdniny
i Zdroj: PCTuning.cz

  • Hodnocení: 86% / 8,6 b
  • Datum vydání: 7. července 2016
  • Vývojář/vydavatel: PLAYDEAD
Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama