Nejlepší nové hry na prázdniny
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejlepší nové hry na prázdniny

Nejlepší nové hry na prázdniny | Kapitola 8

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

18. 7. 2016 03:00 20

Seznam kapitol

1. Průběh roku 2016 2. Salt and Sanctuary, Trackmania Turbo, Samorost 3 3. Dark Souls III, Battlefleet Gothic: Armada, DOOM 4. Overwatch, Total War, Dead Island: Definitive Coll.
5. Zaklínač 3: O víně a krvi, Hearts of Iron IV, Mirror´s Edge: Catalyst 6. Sherlock Holmes, Deadlight, Inside 7. Song of Deep, No Man´s Sky, Deus Ex: Mankind Divided 8. Grow Up, The Turing Test, Space Merchants: Days of Glory

Letní prázdniny i dovolené jsou v plném proudu a tak má spousta hráčů na hraní více času. A to je ideální příležitost dohonit to, na co během roku čas nezbýval. Připravili jsme pro vás seznam úspěšných a populárních herních novinek, které v poslední době vyšly i těch, které ještě mají vyjít v průběhu prázdnin a stojí za zahrání. Čím si můžete udělat radost?

Reklama

Grow Up

Žánr: plošinovka

Pamatujete si na nenápadnou, ale hodně přitažlivou skákačku Grow Home od Ubisoftu? Tak toto je její pokračování. V Grow Up budete s malým robůtkem BUDem opět prozkoumávat prostředí, zasévat květiny, šplhat, skákat, létat atd. V pokračování se tvůrci zaměřili právě na rozšíření možností prozkoumávání herního světa. Mluví se třeba o novém způsobu zasévání květin, ale všechny novinky zjistíme až při vydání.

Nejlepší nové hry na prázdniny
i Zdroj: PCTuning.cz

  • Hodnocení: N/A
  • Datum vydání: srpen 2016
  • Vývojář/vydavatel: Ubisoft Reflection/Ubisoft

The Turing Test

Žánr: logická

Přemýšlivá logická hra, která se točí okolo úvah nad umělou inteligencí a definicí života, respektive nad rozdílem mezi nimi. Hra by měla nabídnout zajímavé logické hádanky i složitější otázky, to vše pochopitelně v docela mrazivé atmosféře.

Nejlepší nové hry na prázdniny
i Zdroj: PCTuning.cz

  • Hodnocení: N/A
  • Datum vydání: 31. srpna 2016
  • Vývojář/vydavatel: Bulkhead Interactive/Square Enix

Space Merchants: Days of Glory

Žánr: akční

Česká akční sci-fi hra, která byla zafinancovaná prostřednictvím IndieGoGo. Za vývojem sice stojí pouze dva lidé, nicméně hra má i přesto velké ambice. Ve Space Merchants: Days of Glory se staneme obchodníkem jedné z frakcí a budeme se zabývat nákupem a prodejem zboží a vybavení, souboji s nepřáteli, vylepšování své lodi a prozkoumávání vesmíru.

Nejlepší nové hry na prázdniny
i Zdroj: PCTuning.cz

  • Hodnocení: N/A
  • Datum vydání: 31. července 2016
  • Vývojář/vydavatel: Playito
Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama