Nejlepší nové hry na prázdniny
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejlepší nové hry na prázdniny

Nejlepší nové hry na prázdniny | Kapitola 3

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

18. 7. 2016 03:00 20

Seznam kapitol

1. Průběh roku 2016 2. Salt and Sanctuary, Trackmania Turbo, Samorost 3 3. Dark Souls III, Battlefleet Gothic: Armada, DOOM 4. Overwatch, Total War, Dead Island: Definitive Coll.
5. Zaklínač 3: O víně a krvi, Hearts of Iron IV, Mirror´s Edge: Catalyst 6. Sherlock Holmes, Deadlight, Inside 7. Song of Deep, No Man´s Sky, Deus Ex: Mankind Divided 8. Grow Up, The Turing Test, Space Merchants: Days of Glory

Letní prázdniny i dovolené jsou v plném proudu a tak má spousta hráčů na hraní více času. A to je ideální příležitost dohonit to, na co během roku čas nezbýval. Připravili jsme pro vás seznam úspěšných a populárních herních novinek, které v poslední době vyšly i těch, které ještě mají vyjít v průběhu prázdnin a stojí za zahrání. Čím si můžete udělat radost?

Reklama

Dark Souls III

Žánr: akční RPG

Povedené pokračování kultovní herní série Dark Souls. Vyznačuje se nesmlouvavě vysokou obtížností spojené s velmi častým umíráním a také s herní mechanikou sbírání duší, kdy musíte dobře rozmýšlet, zdali si za ně koupíte něco hned, nebo zdali počkáte a budete riskovat (výměnou za větší množství prostředků). Oproti předešlým dílům přineslo Dark Souls III (konečně) pořádnou grafiku, takže je o důvod navíc, proč se v ní nechat týrat. O Dark Souls III si můžete přečíst více v naší recenzi.

Nejlepší nové hry na prázdniny
i Zdroj: PCTuning.cz

  • Hodnocení: 89% / 8,5 b
  • Datum vydání: 11. dubna 2016
  • Vývojář/vydavatel: From Software/ Bandai Namco Games

Battlefleet Gothic: Armada

Žánr: real-time strategie

Vesmírná real-time strategie na motivy klasické hry od Games Workshop. Ve hře se staráte o bitevní lodě, připravujete je do boje a nakonec je vedete do taktických bitev. Hra nabízí vcelku detailní mikromanagement a díky Unreal Engine 4 je na ní i docela dobrý pohled.

Nejlepší nové hry na prázdniny
i Zdroj: PCTuning.cz

  • Hodnocení: 77% / 7,4 b
  • Datum vydání: 21. dubna 2016
  • Vývojář/vydavatel: Tindalos Interactive/ Focus Home Interactive

DOOM

Žánr: FPS

DOOM je remake klasické střílečky viděné pohledem z první osoby, který v sobě umně kombinuje staré a nové prvky. Ve hře se opět podíváte na Mars, kde budete po stovkách vybíjet démony a to všemi myslitelnými zbraněmi včetně motorové pily, brokovnice nebo plazmové pušky. Bethesda klasické hry zkrátka oživovat umí, o čemž jsme se přesvědčili už ve Wolfensteinovi. O hře DOOM si můžete přečíst v naší recenzi/rozboru.

Nejlepší nové hry na prázdniny
i Zdroj: PCTuning.cz

  • Hodnocení: 84% / 8,3 b
  • Datum vydání: 13. května 2016
  • Vývojář/vydavatel: id Software/Bethesda Softworks
Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama