Dead Island 2: nastavení detailů a jeho vliv na výkon při masakrování nekonečných hord mrtvých
i Zdroj: Pctuning
Hry Článek Dead Island 2: nastavení detailů a jeho vliv na výkon při masakrování nekonečných hord mrtvých

Dead Island 2: nastavení detailů a jeho vliv na výkon při masakrování nekonečných hord mrtvých | Kapitola 2

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

9. 5. 2023 15:00 397

Seznam kapitol

1. Vzkříšená mrtvola 2. Zombie apokalypsa v Hollywoodu 3. Apokalypsa na houpačce 4. Výkon FSR a celková kvalita nastavení
5. Rozbor nastavení a detailů, část 1 6. Rozbor nastavení a detailů, část 2 7. Sekni ho, řízni ho, zapal ho!

Nabruste sekery, naleštěte golfové hole, opásejte se molotovy. Stáda kráčejících mrtvol se vydala na pochod Amerikou. Dovolená v Bel Air nikdy nebyla tak rudě omamná!

Reklama

Jestli jste někdy chtěli vidět Beverly Hills, Bel Air nebo Venice Beach, tak DI2 poskytne hezkou virtuální prohlídku. Pochopitelně jsou lokace obohacené o hordy mrtvol, obchody vyrabované, všude se válí bordel a odpadky.. ačkoli, nevypadá to tam tak i teď a bez oživlých mrtvol? Takže… nu zkrátka prostředí se povedlo. Interiéry jakbysmet, ty jsou plné nábytku, ozdob, a vůbec všechno vypadá, že bylo obydlené a pak narychlo opuštěné a zpustošené.

Dead Island 2: nastavení detailů a jeho vliv na výkon při masakrování nekonečných hord mrtvých
i Zdroj: PCTuning.cz

 Důležité je vnímat okolí a nesoustředit se jen na likvidování zombíků ručně, protože támhle na ulici se válí pár kanystrů s naftou, tady je uvolněný elektrický drát, v tomhle obchodě zase protéká potrubí, čili dáte si dvě a dvě dohromady a... vyjde vám bagr. Co třeba sebrat baterii z auta, které bezmocně stojí na ulici, nalákat pár mrtvol do louže vody a baterii po nich hodit? Správně, udělá to BZZZZT a parta shnilých kámošů tančí charleston. Doslova na každém kroku je nějaká příležitost, jak zombíky povraždit s pomocí důvtipu. V jedné šťavnaté bitce se například ocitnete u bazénu, který je naplněný chemickým rozpouštědlem. Co to udělá s s mrtvákem, který inkasuje dropkick a odletí do syčící koupele, si určitě umíte domyslet. Prostředí není zcela volné, jak je v poslední době pravidlem, ale je rozdělené na menší části, mezi kterými je možno (později i rychle pomocí mapy) cestovat.

Ukázkové video z pohodové pláže. 

Kromě toho je samozřejmě nejlepším přítelem hráče hromada zbraní. To máme nože, tyče, trubky, kladiva, palice, meče, vidle, boxery, pistole, brokovnice, pušky, no je toho mraky. S holými vraždomatickými nástroji se sice dá přežít, ale nedílnou součástí je crafting, neboli úpravy a vylepšování vražedného náčiní. A tak lze každý kousek vytunit o lepší účinnost, výdrž, aplikovat efekty popálení, elektřiny, krvácení a vůbec si z obyčejné paličky na maso udělat brutální ostnatý drtič, který zombíkům láme pracky a rozmazává lebky.

Dead Island 2: nastavení detailů a jeho vliv na výkon při masakrování nekonečných hord mrtvých
i Zdroj: PCTuning.cz

Když jsme u toho drcení lebek, DI2 jde mnohem dál v zobrazení nechutných detailů, takže zombík nacucaný rozpouštědlem se téměř svlékne z kůže, rána palicí do hlavy vystřelí mrtvole bulvu nebo zlomí čelist, na tělech jsou znát zásahy zbraní a konečně celého zombíka můžete naporcovat na různé součástky. Vyplatí se proto plesnivého spoluobčana mlátit cíleně, například mu zlámat haksny, useknout ruce nebo rovnou hlavu. Samozřejmě někdy je to těžké, zvlášť když se mrtvol sejde víc a jdou hráči po krku. A pozor, zombíci tady nejsou jen plouživé mátohy, ale mají kopec variant. Chodci, sprinteři, některé mrtvoly jsou imunní vůči konkrétnímu poškození a sami ho šíří (hořící frajer si pramálo dělá z toho, že ho tlučete ohnivou bejzbolovou pálkou), vybuchující masáci, plivači a speciální odrůdou jsou obrovské nakorbené gorily. S těmi je největší švanda.

Dead Island 2: nastavení detailů a jeho vliv na výkon při masakrování nekonečných hord mrtvých
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama