Nejočekávanější hry pro PC na podzim 2018
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejočekávanější hry pro PC na podzim 2018

Nejočekávanější hry pro PC na podzim 2018 | Kapitola 8

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

26. 9. 2018 03:00 18

Seznam kapitol

1. Life is Strange 2 2. FIFA 19 3. Forza Horizon 4 4. Assassin´s Creed Odyssey
5. Cod: Black Ops 4, Call of Cthulhu 6. Overkill´s The Walking Dead, Grip 7. Hitman 2, Fallout 76 8. Battlefield V, Artifact

Po nudné letní sezóně provázené horky k zalknutí nebývale rychle udeřil podzim, ať už co se týče nepříjemného lezavého počasí, nebo i z pohledu zvýšené vydavatelské a vývojářské aktivity a velkého počtu vydávaných her her. Abyste o nic nepřišli, přinášíme vám přehled těch nejlepších her s oficiálním datem vydání ještě letos na podzim.

Reklama

Battlefield V

Nejočekávanější hry pro PC na podzim 2018
i Zdroj: PCTuning.cz

Battlefield V je jedna z prvních her, která podporuje ray tracing, takže s novými grafickými kartami od Nvidie vypadá skutečně skvěle. Na co dalšího se ovšem můžete těšit, pokud nové grafické karty s opravdu mastnými cenovkami nemáte?

Studio DICE skloňuje především nový systém The Company, který nám umožní připravit si do bitvy vlastní sadu vojáků přizpůsobených na míru všem našim představám a dovednostem stejně jako například některým mapám nebo herním módům. Tím pádem si do sněhem zavátého prostředí můžete vzít vojáka s bílým kabátem, zatímco do travou porostlého prostředí zase taktické kapsáče se zeleným maskováním. A to ještě není všechno.

Rozšířený byl také systém tříd, do něhož se nyní přidávají tzv. „Combat Roles“. V rámci tohoto systému si jednotlivé třídy můžete dále upravovat, takže ze supporta si časem uděláte třeba rychlopalného kulometčíka nebo pohyblivého zásobovatele náboji a pytli s pískem atd.

Battlefield V má za sebou otevřenou beta verzi, po které DICE posunula datum vydání o celý měsíc.  Pokud se tedy Battlefield V už nemůžete dočkat, musíte vydržet až do 20. listopadu.

Artifact

Nejočekávanější hry pro PC na podzim 2018
i Zdroj: PCTuning.cz

Valve po dlouhé době plánuje vydat zase nějakou hru, bohužel se však nejedná o pokračování Half-Life nebo nějakou jinou hru klasického střihu, ale o karetní titul Artifact. Pro někoho to může být zklamání, ale pokud si na tento typ her potrpíte, mohli byste být spokojení.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama