Nejzajímavější hry pro vaše mobily a tablety
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejzajímavější hry pro vaše mobily a tablety

Nejzajímavější hry pro vaše mobily a tablety | Kapitola 2

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

3. 10. 2013 03:00 19

Seznam kapitol

1. Strategie 2. Chuťovky 3. Adventury 4. Arkády
5. Logické hry 6. Simulace / závodní hry 7. Akční hry 8. Sportovní hry / RPG

Chytré mobily a tablety dnes mají tolik výkonu, že si na nich můžete zapařit i náročné herní tituly. Tak proč se nezabavit třeba v autobuse? Vybrali jsme pro vás přes tři desítky titulů rozdělených podle žánrů, snad si vyberete alespoň jeden. Pokud máte lepší tipy, stačí je napsat do diskuse. Takže – instalujte a dobře se bavte!

Reklama

Pou

Pou, neodolatelná figurka zavalitého tvaru, je odkázána na vaši péči a pozornost. Musíte jí pravidelně krmit, mýt, udržovat ve zdraví, dbát na její odpočinek, ale také ji zabavit různými hrami. V těchto minihrách pak sbíráte penízky k dalšímu nákupu. Je to jednoduché, hravé a zatraceně návykové. Tamagotchi boduje ze záhrobí!

Draw Something

Umíte kreslit? Tak to je bezva, v téhle hře budete bodovat. Že kreslit neumíte? Vůbec nevadí. I tak si s touhle hrou užijete spoustu zábavy a se svými kreacemi pravděpodobně rozesmějete i své kamarády. S nimi si totiž své obrázky budete vyměňovat, přičemž cílem hry je, uhodnout co svým výtvorem autor myslel a název věci sestavit z nabídnutých písmenek. Draw Something je geniální nápad v perfektním provedení. Jedinou nevýhodou je absence českého jazyka.

Minecraft: Pocket Edition

Virtuální Lego nedávno dorazilo i na naše mobilní zařízení a i zde se jedná o pořádný nářez. Hra je sice osekána na minimum, i tak vám ale nabízí perfektní pískoviště, kde si můžete dělat, vše co jen chcete – od lovení zvěře, přes těžbu surovin až třeba k vyrábění vzácných předmětů. Fantazii se meze zkrátka nekladou. A kreativce navíc potěší excelentně zvládnuté ovládání, které umožňuje pohodlné hraní i na menších přístrojích typu Samsung Galaxy II.

The Sandbox

Co takhle kdybyste byli malý vousatý pán v bílé košili, který se vesele vznáší na obláčku a říká si Bůh? Potom byste si se Zemí asi nejspíše hráli jako s takovým velkým pískovištěm, že? A stejné je to i v titulu The Sandbox. Kombinací prvků se dostáváte k prvkům novým (například erozí skály vyrobíte písek) a stavíte si, co vás napadne. A teď si ještě představte, že vaše dílo se dá uvést do pohybu – to je potom pořádný mazec. Navíc v tomto titulu nemusíte být zdatným Bohem, abyste si užili kopec zábavy – stačí si pohrát s výtvory ostatních hráčů.

Zookeeper Battle

Strategická mach-3 on-line bojovka. Jinak se snad Zookeeper Battle popsat nedá. Na začátku si zvolíte bojovníka, s kterým postupně budete čelit ostatním hráčům. Princip bojů je přitom naprosto jednoduchý – v určeném časovém limitu k sobě skládáte tři a více stejných ikonek (zvířátek), které posléze mizí a přidávají vaší postavičce body k obraně nebo útoku. K dispozici jsou také šikovné bonusy – odkrývání ideálních tahů, nebo třeba bomby, které z obrazovky nechají zmizet všechna zvířátka stejného druhu. Škoda jen, že mach-3 část je tak krátká. Jinak se ale tahle hra vážně povedla.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama