To nejlepší z E3: Mafia 3, Battlefield 1, South Park a další
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek To nejlepší z E3: Mafia 3, Battlefield 1, South Park a další

To nejlepší z E3: Mafia 3, Battlefield 1, South Park a další | Kapitola 7

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

20. 6. 2016 03:00 11

Seznam kapitol

1. E3 není, co bývala 2. Záznam konferencí 3. Nové herní konzole 4. Překvapení i očekávané nové hry
5. Střílečky i český otisk 6. Něco málo od Bethesdy 7. Ověrená hratelnost a nové světy 8. Trojlístek od Microsoftu

Královna elektronické zábavy se minulý týden přehnala přes Los Angeles a představila nám velkou spoustu zajímavých (staro)nových her a herních konzolí. V tomto článku získáte přehled o těch nejlepších kouscích, které byly na E3 k vidění. Pokud chcete vědět, na co se máte v nacházejících měsících či letech těšit, pokračujte ve čtení!

Reklama

Kingdom Come: Deliverance

Vydání Kingdom Come: Deliverance bylo před několika týdny podruhé přeloženo a to až na rok 2017. Důvod tohoto rozhodnutí je vcelku klasický – Warhorse Studios v čele s Danem Vávrou chtějí své akční RPG bez magie a draků pořádně vyladit, aby nám poskytli špičkový herní zážitek. Za takové rozhodnutí se na tvůrce nelze zlobit, neboť bychom byli sami proti sobě. Pojďme tedy hořkou pilulku zapít záběry přímo ze hry.

The Surge

Tvůrci akčního RPG Lords of the Fallen ještě nemají dost Dark Souls série a tak připravují novou akční hru s názvem The Surge. Jedná se o akční RPG, v němž budou hrát prim extra tuhé souboje nablízko. Pro The Surge je specifické zasazení do blízké budoucnosti a scifi příběh, který vypráví o zločinech nadnárodních korporací a o boji za záchranu lidstva i naší planety. The Surge by měla vyjít v průběhu roku 2017 a to pro počítači i konzole Xbox One a PlayStation 4.

Shadow Tactics – Blades of the Shogun

Pamatujete si na izometrickou taktickou strategii Commandos? Tak teď si tuto hru představte v novodobé grafice a máte strategii Shadow Tactics – Blades of the Shogun. Tato hra se za inspiraci nestydí, naopak. Tvůrci kopírují všechno, na co přišli – pětici postav s rozdílnými dovednostmi, likvidaci cílů různými postupy, odklízení mrtvol kvůli utajení atd. Liší se snad jen zasazení do středověkého Japonska a to se mi neskutečně líbí!

Agents of Mayhem

Želízkem v ohni vydavatele Deep Silver byla nezkrotná akční hra Agents of Mayhem od Volition Games, tvůrců bláznivé série Saints Row. V ukázce hry je k vidění, že tvůrci se nezřekli nejen svého typického humoru, ale ani netradičního námětu a zasazení. Agents of Mayhem se bude odehrávat v otevřeném herním světě, konkrétně v Soulu v blízké budoucnosti a hlavními hrdiny budou speciální agenti organizace MAYHEM, kteří budou bojovat proti superzáporákům z organizace LEGION.

Každý z agentů bude mít pochopitelně své speciální schopnosti a dovednosti, které hráči budou moci postupně ještě vylepšovat. Zajímavé je, že ačkoliv přestřelky mezi dvěma tábory a celkový grafický styl hry evokují multiplayerové souboje z Overwatch, Agents of Mayhem je čistě na singleplayer zaměřená hra.

Agents of Mayhem se dočkáme až v příštím roce, kdy hra vyjde pro počítače a konzole Xbox One a PlayStation 4.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama