To nejlepší z E3: Mafia 3, Battlefield 1, South Park a další
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek To nejlepší z E3: Mafia 3, Battlefield 1, South Park a další

To nejlepší z E3: Mafia 3, Battlefield 1, South Park a další | Kapitola 6

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

20. 6. 2016 03:00 11

Seznam kapitol

1. E3 není, co bývala 2. Záznam konferencí 3. Nové herní konzole 4. Překvapení i očekávané nové hry
5. Střílečky i český otisk 6. Něco málo od Bethesdy 7. Ověrená hratelnost a nové světy 8. Trojlístek od Microsoftu

Královna elektronické zábavy se minulý týden přehnala přes Los Angeles a představila nám velkou spoustu zajímavých (staro)nových her a herních konzolí. V tomto článku získáte přehled o těch nejlepších kouscích, které byly na E3 k vidění. Pokud chcete vědět, na co se máte v nacházejících měsících či letech těšit, pokračujte ve čtení!

Reklama

Quake Champions

Společnost Bethesda dodržela posloupnost rebootování klasických stříleček a po Wolfensteinovi a Doomovi tak sáhla po značce Quake. Moderní předělávka se bude jmenovat Quake Champions a i tentokrát bude pocházet z pera id Software, což by po vydařeném Wolfovi a Doomovi mohlo být zárukou kvality. Na podrobnosti o hře Quake Champions si ovšem budeme muset počkat, neboť vývoj je údajně v plenkách.

Dishonored 2

Během konference Bethesdy došlo také na ukázku ze stealth akční hry Dishonored 2. Hlavní novinkou by měla být hned dvojice hratelných postav, z nichž každá bude obdařená jinými vlastnostmi. Dishonored 2 bude jinak věrná prvnímu dílu a to jak rámcovou hratelností, tak i zasazením. Vydání Dishonored 2 je naplánováno na 11. listopadu tohoto roku a dočkají se jak hráči na konzolích Xbox One a PlayStation 4, tak i hráči na PC.

Prey

Esem v rukávu pro Bethesdu bylo oznámení vzkříšení dávno zrušeného projektu Prey. Od roku 2011, kdy jsme mohli vidět poslední video ze hry, projekt prošel hromadou velkých změn. Nově by se mělo jednat o snahu o přežívání na nepřátelské vesmírné stanici, o moc více jsme se toho ovšem nedozvěděli. Na Prey mimo jiné pracuje také Chris Avellone, který má za sebou vývoj několika zajímavých izometrických RPG včetně druhého Falloutu, Pillars of Eternity nebo Torment: Tides od Numenera.

K vydání Prey by s mělo dojít v průběhu příštího roku, přesnější datum jsme se ovšem nedozvěděli. Poslední informací je prohlášení, že Prey vedle počítačů vyjde také pro herní konzole Xbox One a PlayStation 4.

Wolfenstein: New Colossus

Jelikož patřím mezi fanoušky nového Wolfesteina a jeho samostatně stojícího datadisku Old Blood, nakonec mě velmi potěšilo také nepřímé ohlášení hry Wolfenstein: New Colossus. Existenci Wolfenstein: New Colossus prozradil jeden z příkazových řádků:

To nejlepší z E3: Mafia 3, Battlefield 1, South Park a další
i Zdroj: PCTuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama