To nejlepší z E3: Mafia 3, Battlefield 1, South Park a další
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek To nejlepší z E3: Mafia 3, Battlefield 1, South Park a další

To nejlepší z E3: Mafia 3, Battlefield 1, South Park a další | Kapitola 4

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

20. 6. 2016 03:00 11

Seznam kapitol

1. E3 není, co bývala 2. Záznam konferencí 3. Nové herní konzole 4. Překvapení i očekávané nové hry
5. Střílečky i český otisk 6. Něco málo od Bethesdy 7. Ověrená hratelnost a nové světy 8. Trojlístek od Microsoftu

Královna elektronické zábavy se minulý týden přehnala přes Los Angeles a představila nám velkou spoustu zajímavých (staro)nových her a herních konzolí. V tomto článku získáte přehled o těch nejlepších kouscích, které byly na E3 k vidění. Pokud chcete vědět, na co se máte v nacházejících měsících či letech těšit, pokračujte ve čtení!

Reklama

Watch Dogs 2

Ačkoliv Ubisoft tento rok upustil od vydání nového Assassin’s Creed, jednoho slavného pokračování se tento rok přece jen dočkáme. 15. listopadu se totiž na pulty obchodů dostane Watch Dogs 2, hackerská akční hra v otevřeném herním světě.

O Watch Dogs 2 toho zatím moc nevíme, ale i těch pár proklamovaných novinek vypadá více než zajímavě. V první řadě je třeba kvitovat rozhodnutí autorů vyměnit hlavní postavu. Silně nesympatického Aidena Pierce tak nahradí Marcus Holloway, další člen hackovací skupiny DedSec.

S Marcusem Hollowayem se navíc nebudeme prohánět po chmurně působícím Chicagu, ale po sluncem zalitém San Franciscu, které se atmosférou (alespoň tou představenou v traileru) hodně podobá Los Angeles (á la Los Santos) z Grand Theft Auto V.

Z traileru je dále patrné, že vedle hackování kamer, dveří nebo semaforů budeme moci hackovat i automobilové systémy a auta tak používat jako šikovný prostředek ke krytí aniž bychom někam přebíhali. Marcus Holloway navíc bude disponovat také létajícím dronem, který umožní sledování lidí a hackování systémů i na mimo dosah hlavní postavy. Nyní zbývá jen doufat, že tvůrci zapracovali také na celkové uvěřitelnosti města a na jeho detailech, případně na pestrosti misí, které Watch Dogs tak chyběly.

Ghost Recon Wildlands

Další představenou akční hrou Ubisoftu se stala Ghost Recon Wildlands. V ní bychom se sami, nebo ještě lépe společně se svými kamarády měli stát členy speciální vojenské jednotky, která má za úkol zneškodnit bolivijské drogové kartely. Hra vyjde 7. března 2017 a to pro počítače a konzole Xbox One a PlayStation 4.

South Park: Fractured But Whole

O představení prvního pokračování velice úspěšné RPG hry South Park: The Stick of Truth se postarali samotní tvůrci seriálu South Park – Matt Stone a Trey Parker. Ti prozradili, že South Park: Fractured But Whole přinese vylepšené tahové souboje a ještě o něco více nezřízené zábavy než její předchůdce. Pokud se na přisprostlé vtípky v novém South Parku těšíte, potom si v kalendáři zakroužkujte datum 6. prosince, kdy tato hry vyjde jak pro osobní počítače, tak i pro konzole Xbox One a PlayStation 4.

Steep

Z mého pohledu nejzajímavější částí Ubisoftí konference bylo povídání o sportovní hře Steep. V ní se postavíme na lyže či snowboard, případně se oblékneme do wingsuitu a budeme zdolávat nejvyšší horu Evropy Mont Blanc. Steep by konečně mohla zacelit díru na trhu sportovních her a stát se skvělou alternativou k oblíbeným sportovním hrám jako je FIFA a NHL.

For Honor

Milovníky bojovek by mohla zaujmout také For Honor, která po vzoru českého Kingdom Come: Deliverance vyniká propracovanými souboji s meči, kdy namísto frenetického mačkání jednoho tlačítka musíte hrát rozvážněji a pro svůj úder zvolit i směr vedení meče. Zajímavé je, že For Honor je vyvíjená pro virtuální realitu, takže herní zážitek by měl být naprosto věrný.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama