VKontakte odstraněno z Apple App Store a trh s NFT padl #TYDEN # 3. října
i Zdroj: PCTuning.cz
Internet Článek VKontakte odstraněno z Apple App Store a trh s NFT padl #TYDEN # 3. října

VKontakte odstraněno z Apple App Store a trh s NFT padl #TYDEN # 3. října

Daniel Dočekal

Daniel Dočekal

3. 10. 2022 07:00 1

Seznam kapitol

1. To nejdůležitější, telegraficky, Internet, Webdesign 2. Hardware, software, mobilní aplikace, hry 3. Marketing, komunikace, bezpečnost, soukromí, právo 4. Sociální sítě, startupy, ekonomika, e-knihy

LinkedIn a pokusy na uživatelích. Čína a Rusko aktivní na českém Facebooku. Killed by Google. Kupa novinek od Amazonu. RIP SwittKey. Vyzkoušejte si Whisper, umí česky.

Reklama

Obrázek v záhlaví? Amazon Home Robot v buduocnosti v představě Stable Diffusion AI. O aktuálním domácím robotovi od Amazonu je řeč později. 

Uživatelé LinkedIn cílem testu, který zjišťoval (nejen) vliv sociálních vazeb na hledání práce. Od roku 2015 do roku 2019 na 20 milionech uživatelích, samozřejmě bez jejich vědomí. Výsledek je skvělý, slabé vazby vedou k nalezení práce více než silné. Dost to popírá smysl celého Linkedin.

Meta zasáhla proti ruským a čínským dezinformačním aktivitám. V Česku byla tato čínská aktivita především protivládní, kritizovala státní podporu Ukrajiny ve válce s Ruskem a její dopad na českou ekonomiku a využívala kritiky k varování před znepřátelením si Číny.


Telegraficky

Tesseract.jsEngine SimulatorLinear.aIGET3DVulhubstatpingWordPress WASMPDFgrepMemprocFS ■ Video Dezinformace si dejte, výborné ■ Calendly kupují Prelude ■ Kill-stickymicroservices ■ Napster nového CEO ■ XeroLinux znáte? ■ Docusing propouští, 9 % stavu ■ Univer.seTelematica API


Internet, webdesign

WP Login LockDown získalo nové majitele. WebFactory se slušnou řádkou dalších rozšíření pro WordPress.

CIA se pustila do podcastů, venku je první The Langley Files

Protesty v Iránu doprovází výpadky/blokování Internetu.

Google Survey a Survey 360 končí k 1. listopadu, do začátku prosince si můžete stáhnout data. Viz Google Surveys Sunset

Killed by Google se stále úspěšně rozrůstá. Je až skoro neuvěřitelné, kolik už toho Google zařízl. Pamatujete na Google Aardwark?

Nebo na Google Buzz? 


Kleputím na DALŠÍ otevřete další kapitoly #TYDEN. Jste na první a třeba o něco přicházíte 👇  

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama