The Crew – pod kapotou osm válců a v krvi litr adrenalinu
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek The Crew – pod kapotou osm válců a v krvi litr adrenalinu

The Crew – pod kapotou osm válců a v krvi litr adrenalinu | Kapitola 7

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

4. 12. 2014 03:00 37

Seznam kapitol

1. Automobilové MMORPG 2. Příběh jak z učebnice tvorby tutoriálů 3. Volba povolání, neboli automobilové specializace 4. Hybridní MMO se solidně zapracovanými mikrotransakcemi 5. Svět tak velký, že se v něm klidně ztratíte
6. Fofr při načítání 7. Deset způsobů, kterak zabavit sebe i přátele 8. Taková solidnější arkáda 9. Hodnocení hry

Dlouho očekávaná závodní MMO hra The Crew konečně vyšla a my jsme se na ni netrpělivě vrhli. Vývojáři z Ivory Tower společně s pomocníky z Ubisoftu nám totiž vedle obrovského živoucího světa slibovali tuny motoristické zábavy na všechny možné způsoby. Jak to dopadlo se dozvíte v dnešní recenzi.

Reklama

Pro každou MMO je samozřejmě velmi podstatný i samotný obsah hry, s kterým budou hráči spokojeni. The Crew sice můžete hrát sami, to se ale ošidíte o mnohé její možnosti. Pokud přizvete kamarády nebo členy party do příběhových misí (obvykle závody na několik kol), za splnění mise budete odměněni větším množstvím zkušeností. Rozdíly jsou přitom opravdu podstatné, takže pokud k ruce ještě nikoho nemáte, doporučuji vám naverbovat někoho ve hře. Naštěstí je tato možnost velmi jednoduchá. Během hry vyvoláte kartu, která vám ukáže další hráče v přilehlém okolí. Jim pak můžete jediným klikem odeslat žádosti o přijetí do party.

Jakmile máte ve skupině nějaké hráče, poté co dorazíte na místo příběhové mise, můžete si namísto závodu sólo zvolit závod v kooperaci, čímž hra okamžitě začne svolávat spřízněné závodníky. Obvykle to trvá zlomek vteřiny a od zábavy vás nebude zdržovat ani délka načítání.

Vedle klasických příběhových misí, ve kterých šplháte po společenském žebříčku a snažíte se dostat na stopu nebezpečného vraha vašeho bratra, můžete absolvovat i různé výzvy. Tyto výzvy zde fungují v podstatě jako takové vedlejší questy, na různé aportování předmětů však naštěstí nedošlo.

Mezi výzvy patří například skok do dálky, co nejrychlejší jízda po ulici, trefování se do branek, ježdění slalomu, chytání cíle atd. Některé výzvy jsou námětově dost podobné, například takové branky, kdy jednou je třeba trefit se do branky, tedy přímo mezi dvě svítivé tyče, jindy musíte do branky najet alespoň částí a do třetice musíte branky objet a podobně. Co naopak výzvám nemůžu upřít je zábavnost, která pramení nejen z možnosti porovnávat si nejlepší výsledky s ostatními hráči a to velmi jednoduše, takřka instantně, ale také zábavný jízdní model, což je esence každé správné závodní hry.

The Crew – pod kapotou osm válců a v krvi litr adrenalinu
i Zdroj: PCTuning.cz

The Crew – pod kapotou osm válců a v krvi litr adrenalinu
i Zdroj: PCTuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama