Na Twitteru si nejsou všichni rovni. Nejvíc je Elon Musk #TYDEN ~ 2. dubna
i Zdroj: PCTuning.cz
Internet Článek Na Twitteru si nejsou všichni rovni. Nejvíc je Elon Musk #TYDEN ~ 2. dubna

Na Twitteru si nejsou všichni rovni. Nejvíc je Elon Musk #TYDEN ~ 2. dubna

Daniel Dočekal

Daniel Dočekal

3. 4. 2023 07:00

Seznam kapitol

1. To nejdůležitější, Internet, Webdesign 2. Hardware, AI, software, mobilní aplikace, hry 3. Marketing, komunikace, bezpečnost, soukromí, právo 4. Sociální sítě, startupy, ekonomika, e-knihy, podcasty

Konec API Twitteru a zpoplatnění „ověřeno“. Revolta proti ChatGPT. Internet Archive u soudu prohrál. Metaverse už nefrčí. TikTok přes snahy o zákaz frčí víc a víc. E3 2023 nebude.

Reklama

Gordon Moore, spoluzakladatel společnosti Intel, zemřel ve věku 94 let.  Byl známý jak svou filantropií, tak i svým stejnojmenným axiomem. (Intel, PC World)

Doba průměrná (The age of average). Skvělé čtení. Jen je otázka, kam průměrnost a unifikace směřuje. (Alex Murrell)

Twitter pečlivě sleduje a posiluje ~35 účtů, včetně AOC, prezidenta Bidena, Bena Shapira, Marca Andreessena, Elona Muska, @catturd2 či MrBeast.  Takže už se nedivte, proč je vidíte tak často aniž byste je sledovali. A také se nedivte, že dosah těch, co nejsou ve VIP klubu, jde do kytek. (Platformer, Engadget)


#TYDEN k poslouchání

Stávkující nahrávání ve Firefoxu znamená, že je natočeno v Audacity. Člověk se pořád učí něco nového. Jako u #chatgpt. Což je dnešní téma: Připraví vás ChatGPT (AI) o práci? Je čas začít přehodnocovat.


Internet, webdesign

Amazon zpřístupňuje vývojářům svou síť Sidewalk s nízkou šířkou pásma a velkým dosahem. Podle Amazonu pokrývá 90 procent populace v USA. Využívá se i pro Ring kamery a Lock zámky. (The Verge)

Jak New York Times vydělává peníze? Fascinující graf ukazující zásadní proměnu. Spoléhat se příjmy z inzerce v současnosti rozhodně není dobré. Co si budeme povídat. (Visual Capitalist)


💡 Máte newsletter na Substacku?

Dejte vědět na rychlofky@gmail.com. Vzniká malý přehled českých newsletterů na Substacku. A objevíte se i v Doporučeních co Substack má jako funkčnost. Nebo #TYDEN přihoďte do svých doporučení, vrátíme vám to 😇

Patrick Zandl a novinky ze správy městského majetku místostarosty Brandýsa nad Labem-Staré Boleslavi – Místostarosti.

Miton spustil Miton AI Newsletter. A vybrali si dobře, protože je to na Substacku.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama